top of page

Dia de los Deadlifts

Denne ukens treningslogikk ser foreløpig ut til å være at jeg gjør det som står på t-skjorten min. Jeg fikk en haug med kule t-skjorter fra den ene kunden min, så i kombinasjon med at jeg har hatt lyst til å bruke dem, og at hun sender meg woder hun tenker seg at jeg vil like (!?), har det blitt fler metcons enn vanlig på meg i det siste. Men jeg klager absolutt ikke- I need this shit!

Så i dag tok jeg på meg deadlifts t-skjorten og gjorde følgende økt:

20 deadlifts @ 90kg 30 burpee box-overs 40 KB swings @ 20kg 50 double unders 50 calorie row 50 double unders 40 KB swings @ 20kg 30 burpee box-overs 20 deadlifts @ 90kg

Det tok meg 21 minutt og 15 sekund og jeg fikk virkelig en aha-opplevelse på hva jeg må jobbe mer med: høyrep tunge markløft! Jeg kødder ikke, jeg sjekket stanga opp til flere ganger for å kontrollere at jeg ikke hadde lagt på for mye vekt. 90 kilo føltes jo grisetungt ut!!!


photo 1

photo 2

photo 3

…jeg tror jeg må begynne å spise sjokolade igjen ass.. I feel weak!!! :-O Men jeg tar det i morgen. Da er det jo tross alt helg her i Dubailand, og det får da være grenser for hvor mange dager jeg skal holde ut med denne galskapen!

Nå venter kveldens to siste kunder før det blir hjem for å spise havregrøt til middag- jeg må jo kompensere for alle karbohydratene jeg ikke får i meg via sjokolae 😉 Snaiks!

2 views0 comments

Comments


bottom of page