top of page

Detox Brunch

Vanligvis betyr brunch i Dubai at man tar på seg finstasen, drar til ett finere hotell, spiser seg stappmett og drikker seg full for en brøkdel av det en lignende affære ville kostet i Norge. Vår brunch i dag var heldigvis ikke av denne typen.

Jeg ble nemlig invitert til å teste den såkalte detox-brunchen til Fashion TV Cafe i Dubai, og med tanke på at Ian deltok på ett svært fuktig utdrikningslag i går, og jeg startet dagen idag med cookies til frokost, kunne det ikke passet bedre med en brunch av den litt sunnere varianten.

Da vi endelig fant frem til stedet var jeg så sulten at jeg var redd for at jeg ikke skulle bli mett, men jeg uroet meg visst uten grunn. Vi fikk både amuse bouche, forret, hovedrett og dessert, og i tillegg så mange detox-juicer som vi ønsket.

Jeg fikk smake marinert ost med oliven, tidenes beste quinoa-salat, og kjempegod kylling. Til dessert valgte jeg granola med yogurt og frukter, men jeg tror jammen at de hadde glemt yogurten, så jeg fikk en aldri så liten food-envy på Ian’s posjerte pære i cashew- og karamellkrem. Anyways, det var en koselig brunch, og jeg og Ian har planlagt å teste litt ulike restauranter i helgene fremover.

..det gjenstår å se om det faktisk blir noe av 😉

Ellers kan jeg informere om at jeg har TIDENES treningsverk etter treningen på torsdag. Jeg kødder ikke, jeg tror aldri jeg har vært så støl før! Jeg kjenner litt mellom skulderbladene, mens rumpe og hamstrings føles som om de har blitt kjørt over av en buss 7 ganger. Hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg trodd det var noe alvorlig galt med meg!

Det lover jo bra for morgensdagens løp “Wings For Life” liksom!! Men jeg kan jo iallefall løpe, det bare kommer ikke til å går så kjapt, så jeg skal egentlig holde helt kjeft.

Er det noen andre som skal løpe for de som ikke kan?

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page