top of page

Det var nære på

..at det ikke ble noen trening på meg idag. Ueffektiv jobbing gjorde nemlig at dagens gjøremål tok mye lenger tid en nødvendig, og treningen jeg hadde tenkt å gjøre i 5-tiden ble påbegynt kl 8. Det er egentlig litt i seneste laget for meg, men det gikk jo. Og trening som man ikke tror det blir noe av føles alltid ekstra bra etterpå 🙂


20120826-223124.jpg

Jeg trente i toppetasjen, så det ble den vanlige overkroppsirkelen med hantelpress, skråbenk, chins, dips og foroverlent ro. Deretter gjorde jeg 10 stk tabatta intervaller, dvs 20 sek rask løping og 10 sek hvile. Intervallene tok jo totalt 5 min å gjennomføre, men i tilfelle det skulle være noen tvil var jeg S.L.I.T.E.N etterpå altså 😉

Nå tar jeg kvelden! Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page