top of page

Det var en gang en joggedress

Den var så ven og vakker og god og myk. Joggedressen hadde magiske krefter og man ble glad inni hele seg av å være omringet av det gode, myke stoffet. Det var dårlige tider i Narnia (les: Okka by) og ingen butikker hadde noe lignende. Men på toppen av et fjell bodde det en snill gammel kone (mamma, jeg synes altså ikke du er verken gammel eller konete, men det passer bedre i fortellingen på denne måten!) som hadde vært så heldig å få passe på joggedressen. Hun stelte godt med den, vasket den på rett vis (ikke noe hurtigprogram eller økonomispareprogram!) og hadde i godt, lyseblått skyllemiddel slik at den luktet nydelig og friskt. 

En dag kom det en liten jente med gyllent hår til den gamle konen. Jenta hadde reist langt, og lengre enn langt, og i kofferten sin hadde hun bare med seg en brudekjole fordi hun skulle gifte seg med prinsen av kongeriket. Den gamle konen (synes forsatt ikke du er gammel altså, mamma, you’ve never looked better!) ville så gjerne hjelpe den unge jenta, så hun gav den gode joggedressen til jenta (les: jenta stjal den med seg uten å engang spør!). 

Men ikke vær lei deg mamma, for joggedressen levde lykkelig alle sine dager i Dubai ♥Sorry, men humoren min er ikke i sitt ess idag. Jeg våknet nemlig opp med så hals, og dere kan vel tenke dere hvor bra det passet med tanke på konkurransen imorgen!?

Så idag labber jeg rundt i mammas gamle joggedress som jeg så fint og freidig tok med meg til Dubai, og drikker alle slags ulike remedies jeg får tips om som visstnok skal hjelpe for sår hals. So far har jeg testet: – eplecider-eddik, honning og varmt vann – lime, honning og olivenolje – overdose av c-vitamin og omega-3 – gurgling av saltvann

Nesten samtlige har fått meg til å brekke meg over vasken, så jeg håper jammen det er verdt det slik at jeg blir fit for fight imorgen! I have money to win- mama’s gotta buy herself som new shoes! (… eller i det minste en ny joggedress til mamma)

. . .

Beklager for dette innlegget. Det er helt okei om dere ikke leser det altså!

. . .

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page