top of page

Det sitter mellom ørene

Jeg ser det omtrent hver dag med kunder, og opplever det rett som det er selv, og idag fikk jeg virkelig ett klart bilde på hvor viktig den mentale delen er når man trener.

Dagens plan var å gjøre knebøy og benkpress, og like før jeg satte igang gikk det opp for meg hvor lenge siden det var siden jeg sist gjorde tunge knebøy. Inntil i formiddag hadde jeg jo for pokker ikke gjort det siden 17. april uten å engang å være klar over det! Hva skjedde der liksom?

Så, med det i tankene under første sett, tror dere mine vanlige 5’ere på 90kg føltes tunge eller lette??! Skulle det være noen tvil var altså det ett retorisk spørsmål altså.. Jeg gjør jo alltid 5 x 5 med 90 kg for tiden, og ja, jeg veeeeeet det er på tide å våge å legge på mer vekt der ass, men mangler baller (les: noen til å spotte meg) til det, så etter første sett hadde jeg virkelig ikke trua på at det kom til å bli fem sett idag. Men så, før andre sett, kom jeg på hvor mye smågodt jeg spiste igår (snop i Dubai smaker generelt ikke særlig bra, men etter å ha drømt om smågodt 3 ganger denne uken- yeah, you heard me, var det helt enkelt en cravings som måtte stilles). Og snop funker jo fint som carb-load slik at knebøyen burde gå som en lek, eller hur?

Ikke vet jeg, men det funket! Helt enkelt ved å endre tankegangen fra “fy fæn dette blir tungt”, til “jadda, dette går bra” så kjentes det ut som at det var 10 kilo mindre på stangen.


photo

Klager ikke jeg ass- det betyr jo at jeg kan spise smågodt hver dag gjør det ikke?? Ok, kanskje ikke, men at jeg gleder meg til ekte smågodt, yogurtnøtter og norskt brød med ost og skinke på onsdag i neste uke, dét er iallefall sikkert!

Og før jeg drømmer meg helt bort til Candy King & co, her er hva jeg gjorde:

A1) 5 x 5 knebøy @ 90kg A2) 5 x 4 skråbenk @ 40kg B1) 3 x 8+8 elevert bulgarsk splittbøy  @ 2x25kg B2) 3 x 10 DB benkpress @ 2x20kg

Håper dere har hatt en fin helg og søndag. I’m signing out. Laters 🙂

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page