top of page

Det kommer seg

Idag gjorde jeg tidenes mest ensformige treningsøkt. Men jeg hadde egentlig tenkt å trene før lunsj, og da klokken hadde passert halv 8 på kvelden og jeg enda ikke hadde trent, måtte jeg gjøre noe lettvint.

Det ble noe så enkelt som 1000 double unders (doble hopp med hoppetau, dvs tauet svinger to ganger per hopp) så raskt som mulig. Det tok totalt 16.47 min.

Dette var en favoritt hos meg før (forstå det den som kan), men nå var det veldig, veldig lenge siden jeg gjorde ett forsøk. Faktisk tror jeg at siste gang jeg gjorde det var da vi var på ferie i Dubai påsken 2011 før vi flyttet hit. Ute. I ørten varmegrader på altanen.

Jeg fikk også øvd meg på muscle-ups igjen, og nå begynner de å komme seg altså! Jeg starter ikke helt fra dead hang (les: med helt utstrakte armer), men klarer nå å gjøre 3 stk sammenhengende uten å miste grepet. Og så uten kipp 😉 Det er det beste! Her er video, riktignok fra igår, men jeg klarte 3 stk idag også 😀

1 view0 comments
bottom of page