top of page

Det hjelper å snakke om det

Tydeligvis.

For i morges var det ei som hadde lyst til å trene gitt! Kaia våknet til da Ian dro på trening i halv 8 draget, men så sovnet hun hardt igjen etter litt pupp og jeg satt igjen der litt halvveis snurt- jeg var jo lys våken! Så, jeg bar Kaia inn på soverommet til mamma og pappa og stakk opp i 38ende etasje for en liten økt. Da var jeg jo ikke mer enn en heistur unna dersom prinsessa skulle våkne sugen på mer pupp 😉 Altså, det var litt rart å være uten bebis for første gang på 10 måneder, men shit så digg det var å trene! Det ble en knøttliten treningsøkt som jeg hadde ledd av for 10 måneder siden, men i dag var det mer enn nok kan jeg love og pumpa gikk på hu mor!

Jeg måtte først sjekke om jeg forsatt kunne gjøre chins, og det gikk jammen i dag også. I dag ble det til og med 7 reps på første sett. Og så gjorde jeg 6 stk. Og så gadd jeg ikke mer 😉 Deretter gjorde jeg 3 runder av:

15 DB thrusters @ 2 x 11,5kg 15 + 15 KB 1-leg RDL @ 16kg 10 push ups 20 KB goblet squats @ 16kg

Da jeg kom ned igjen til leiligheten sov Kaia forsatt, så jeg fikk ta meg den lengste dusjen jeg har hatt på lenge, og til og med fønt håret før det var tid for mat for den lille frøkna. Og når man etterpå kan kose seg med verdens beste jente på brystet, med God Morgen Norge (!!!) på storskjerm i bakgrunnen, vel, da klager ikke jeg på noe ass!

1 view0 comments

Σχόλια


bottom of page