top of page

Det fins ikke dårlig vær..

Jeg føler jeg har blogget ulovlig mye om dette været i det siste, men det er mye uvanlig som skjer på den fronten. I alle fall til Dubai å være.

Det var kaldt og overskyet lenge, så ble det helt herlig, passelig varmt, og så ble det plutselig dritvarmt, type forsmak på sommeren, og så overskyet. I går var det sandstorm, og i dag regnet det.

I vanlige fall ville jeg bare syntes at det var digg med litt variasjon, men det er jo ikke like gøy når man er på ferie her i en uke og det er sol typ en dag. Så i morgen håper jeg virkelig at Dubai viser seg fra sin beste side igjen, sånn at jentene får en fin siste dag på stranden. På torsdag reiser nemlig Marie hjem igjen 😦

Men altså, når man er sammen med de man er glad i spiller jo været mindre rolle, og vi har kost oss med både bading og trening i dag til tross for kjølig luft (i følge Marie var det altså varmt, men jeg har nok blir bortskjemt) og regn.


Nå er venninne, mann og barn i seng, så jeg får joine dem!

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page