top of page

Det er lov å prøve seg

Dere vet den der ukentlige fitness-konkurransen som jeg har vært hoveddommer for? Vel, de neste ukene er det de som er ansvarlige for den store årlige konkurransen som dømmer, og det betyr jo at jeg selv har anledning til å delta.

Og det er jo klart at jeg skal delta. Greia er jo bare at jeg er så inni granskauen nervøs! Jeg har jo for pokker ikke lenger telling på hvor mange ganger jeg har vært på do idag liksom :-O Grunnen til at jeg er ekstra nervøs er vel fordi økten idag er noe jeg burde prestere bra på, og da fungerer denne frøkna slik at jeg legger litt (les: mye) ekstra press på meg selv om å gjøre det bra.


photogg

Men, som Ian sier kan jeg jo ikke gjøre bedre enn mitt beste uansett. …men han sa også at jeg kanskje burde presse meg selv litt ut av den der komfortsonen som jeg liker så godt å være i.. Og det er det, mine venner, jeg ikke ser særlig fram imot :-S

Økten er som følger:

400m run 30 front squat @ 45kg 400m run 30 clean @ 45kg 400m run 30 squat clean @ 45kg 400m run

Wish me luck!!! Jeg trendier det 😀

1 view0 comments

Komentar


bottom of page