top of page

Det blir jo aldri lettere!

I dag gjorde jeg min typiske quickfix styrkeøkt som hverken krever lang tid eller mye utstyr. Det den derimot krever er styrke, gjerne mental sådan fordi det er mange reps med relativt høy belastning og jeg har lyst til å bryte før jeg egentlig har begynt. Men jeg lurer på om det faktisk er grunnen til at jeg liker den så godt, for det føles alltid så bra når jeg har kjempet meg gjennom. Jeg har i alle fall gjort økten så mange ganger før at jeg har mistet tellingen- både på hvor mange ganger jeg faktisk har gjort den, oooog på hvor mange ganger jeg har fortalt dere nettopp dét 😉

Men grunnen til at jeg likevel fant det verdt å nevne er at til tross for at jeg har gjort samme økt med samme belastning ørten hundre ganger så blir den aldri lettere! Why??? Det er like tungt hver eneste gang, og i dag hadde jeg nesten lyst til at Kaia skulle bli grinete sånn at jeg fikk en grunn til å ikke fullføre! Så da jeg nå dykket tilbake i treningsarkivet litt og fant ut at jeg faktisk gjorde den med 5 kilo mindre på respektive øvelse, så hjalp det jo litt på egoet. Men, jeg vet også at jeg ved ett par tilfeller har gjort den med 5 kilo mer på hver øvelse etter at kunden min (som forøvrig har døpt økten “The Inger”) sa “let’s add 5 kilos“, såeee… Det blir en stund til jeg våger å teste det ass! Jeg er knapt nok sterk nok til å gjøre det jeg gjorde i dag!

Økten jeg snakker om er forresten følgende:

3 runder av: 20 utfall bakover @ 60kg 10 push press @ 50kg 20 knebøy @ 70kg 10 chins/pullups

Dersom du ikke har testet den ennå synes jeg virkelig det er på tide 😉 Du trenger jo ikke starte med en belastning som gjør at du blir nervøs første gang liksom, men det skal heller ikke være noen walk in the park #forråsirresånn

Jeg trodde helt ærlig at jeg hadde filmet og vist dere denne økten maaaange flere ganger enn dette, men disse 3 videoene var altså alt jeg fant. Det betyr at jeg har lov å filme igjen med andre ord 😉

Snaiks!

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page