top of page

Det begynner å ligne noe!

Er det noen som vet hvor sist uke ble av? Jeg mangler iallefall et par dager, så om noen har et par ekstra ukedager liggende tas de imot med takk!! Jeg kan ikke fatte at det allerede er mandag igjen. Sjitt pomfritt som tiden flyr!

Anyways, det har nok mye å gjøre med at det er svært travle dager for tiden. Jobblokalet vårt begynner virkelig å ta form, og det er så gøy så gøy! Idag har vi for eksempel bygd sammen knebøystativene og kabelmaskinen til gymmet. Det var et par hevede øyenbryn blant inderene som jobber med oppussingen når de så at jeg tok i et tak med løfting og bygging- jenter skal jo ikke gjøre slik! Men jeg tror de hadde det ganske gøy med utstyret de også. For eksempel tror jeg ikke de hadde sett kettlebells før. Det var iallefall mye usikker løfting, halvhjertede bicepscurler og fnising når vi pakket ut alle jernkulene.


Jeg måtte bare! Dere har vel hørt om "the indian squat"? Det kan man iallefall se mye av her i Dubai. Den ene perfekte knebøyen etter den andre, og på toppen av alt ser det så effortless ut som det går an! Urettferdig 😉


Har egentlig ikke tid til å blogge kjenner jeg, må prioritere soving nå som klokken har passer midnatt. Men slenger iallefall opp et par bilder slik at dere (les: mamma som ikke har fått svar fra meg på Skype på en evighet) kan se at jeg forsatt lever og har det bra.


gymmet har fått den første utrustningen!resepsjonen/smoothiebaren er på plass!jeg har funnet mitt eget lille kontor inne i kontoret til Ian 😉travle dager ja, men jeg får jo tid til å være meg selv..


Over og ut!

God natt 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page