top of page

Dersom overskriften kunne inneholde emojis

…ville dagens vært ett peace-tegn. I morges fikk jeg nemlig 90+ niendeklassinger til å gjøre tegnet med fingrene, og ikveld ble det en laaaang treningsøkt der vi avsluttet med en selfie i samme stil.

Foredraget i morges gikk bra- det værste var å stå opp før fuglene feis! Fy søren jeg skal slite med å stå opp tidlig når vi er tilbake i Dubai. Ikke det at jeg har snudd døgnet helt mens jeg har vært hjemme altså, men det blir jo litt mer soving enn vanlig. Uansett, foredraget gikk fint, og jeg håpet at de som hørte på forstod take-home messagen: ikke spis brødskive med nugatti og drikk pepsi max liksom 😉


photo12

Dagens treningsøkt ble til mens jeg var på gymmet. Jeg hadde ingen aning om hva jeg ville gjøre, men da jeg kom inn og så at en av de to Eleiko-stengene som finnes på PULS var ledig, men ikke knebøystativet, fikk det bli frivendinger først. De kjentes tunge ut, men jeg skylder på at det var så mye distraksjoner rundt meg (er forsatt ikke vant til å trene sammen med andre jeg!), eller så var det helt enkelt mange kilo på stanga 😉 Da jeg etter ca en halvtime(!) var klar med mine 6 sett, var knebøystativet ledig og det ble naturligvis tunge knebøy på meg da. Økten ble til slutt som følger:

A1) 6 x 3 frivending & støt @ 65kg B1) 5 x 5 knebøy @ 90kg C1) 4 x 8+8 utfall bakover fra step @65kg D1) 3 x 15+15 ettbeins leg-curl


photo23

Noe sier meg at det kommer til å kjennes i rumpe og lår når jeg våkner imorgen, og det kan jo bli “digg” på biltur til Evje for å besøke morfaren til Ian. Oh well, gleder meg til å se ham likevel såklart 😉

God natt folks, I’m signing out 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page