top of page

Dere får ha meg unnskyldt

Jeg føler meg som en svært dårlig blogger for tiden, og jeg har faktisk tenkt å dra graviditetskortet for å unnskylde dette. Formen har takk og pris vært myyyye bedre de tre siste dagene (tørr jeg håpe at den verste kvalmeperioden er over?), men jeg kjenner likevel at jeg har lite å komme med på bloggefronten. Som ikke angår graviditeten vel og merke.

Vanligvis når det skranter med blogginnleggene skriver jeg ett referat fra dagens trening og slenger på en treningsselfie på det, men med dårlig hud og en lubben kropp er det ikke like fristende å gjøre det nå. Det er kanskje feigt, men sorry, sånn er det bare.

Jeg vil påstå at magen min har endret seg litt i det siste, men jeg føler forsatt jeg ikke ser skikkelig gravid ut og gleder meg veldig til å både kunne se og føle at det er noen der inne. Puppene derimot kjennes som at de er klare for å gi melk til en hel familie, men det er nok bare fordi jeg aldri har hatt større pupper enn til å kunne fylle i en halv A-cup.

Så, jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere dere på hva som foregår her i ørkenen, men i mellomtiden håper jeg dere har forståelse for hvordan ståa er for tiden.


IMG_7374

Ha en fin onsdag, snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page