top of page

Den som intet våger, intet vinner

Jeg vant ikke, men her om dagen ble jeg invitert til å bli med i en konkurranse der jeg hadde sjangs til å vinne 2500 dirham (les: 5400nok), så jeg måtte i alle fall våge.

Før var jeg jo med på typ crossfit konkurranser «hele» tiden, men etter Kaia har det vært lite av sånt. Utad er hun min unnskyldning til å ikke delta, men egentlig handler det om at nivået i Dubai er så høyt nå at det ikke engang frister å prøve. Økten jeg fikk prøve i dag var derimot ingen typisk crossfit-økt, og i ett svakt øyeblikk svarte jeg ja på mailen om å delta.

Visstnok finnes det et treningsopplegg som heter F45, det er veldig populært i Australia, men jeg hadde aldri hørt om det før. Jeg visste i alle fall ikke at de hadde et eget gym for konseptet her i Dubai, men er det noe Dubai har mye av, så er det gym ass! Økten i dag var en såkalt bench mark workout som man kan bruke for å måle egen fremgang og sånt. 10 ulike øvelser med 45 sekund jobb og 15 sekund hvile på hver stasjon. Akkurat den delen likte jeg- det var en uvant følelse å «få lov» til å hvile midt i en konkurranse. Noen av øvelsene var litt rare, mens andre (les: pullups og thrusters) var gamle kjenninger.


På søndag testet jeg økten etter litt googling, og tenkte ikke så mye mer på det siden. Inntil i morges da nervene var i høyspenn og jeg måtte på do både en og to ganger. For å si det sånn så fikk jeg en påminnelse om hvorfor jeg ikke driver med sånt lenger: jeg blir jo så nervøs!

Vel fremme på eventet var det bare å hoppe i det. Jeg gjorde mitt beste og resultatet mitt var godt nok til en førsteplass. For like an hour 😛 jeg fikk høre at en flink crossfitjente også skulle delta, og forstod at slaget var tapt, men hey, man angrer vel aldri på en treningsøkt, eller?


So close, but yet so far. Man får poeng for hver repetisjon, og så endelig score basert på en eller annen matematisk algoritme- i tilfelle noen plutselig trodde at jeg klarte å få 631 repetisjoner gjort på de 10 stasjonene liksom 😉

Nå er vanlig helgeaktivitet påbegynt, dvs solings, så dere får ha meg unnskyldt.

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page