top of page

Delfiner for crying out loud

..operative word being crying, for det gjorde jeg da vi så freakin delfiner i sjøen i dag! Mange! Vi har nemlig vært på båttur, og da så vi et titalls delfiner som svømte rundt så frie og lekne at jeg rett og slett ble rørt til tårer. Jeg har sett delfiner før, og mener å huske jeg satt og snufset da vi var i Sea World også, men det var noe helt annet å se de vakre dyrene i sitt naturlige habitat. Det kom faktisk til det punktet at jeg la bort mobilen, og bare nøy synet, og da mine venner, da er det seriøse greier 😉

Når delfinene hadde svømt fra oss dro båten videre langs kysten, og vi fikk se kule strender, vakre hus og meget stilige grotter. Et lite dypp i havet ble det også for undertegnede, og det er jammen lenge siden jeg har vært så kald som etter den der lille svømmeturen.

Da vi omsider kom i land tok svigerfar med den minste Houghton-familien, dvs meg, Kaia og Ian for å spise burger. Restauranten lå på det mest poshe stedet jeg har vært til nå i Portugal, så det var jo på sin plass at jeg verken hadde truse eller bh på meg si! Men burgeren smakte magisk, og Kaia fikk boltre seg på et over middels bra utrustet lekerom (det burde vært påbudt på alle restauranter ass!), så jeg vil konkludere med at det ble en suksess tross utilstrekkelig kledsel 😉

Og med det sier jeg god natt. Jeg skal hoppe til køys og kjenne etter om jeg fortsatt kan føle bølgene.

Snaiks 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page