top of page

Dagen etter leg-day

I går fikk jeg en fin liten challenge fra min gamle (ja, han har flyttet tilbake til Norge :-(..) kollega Henrik. Han hadde lagt en økt til medlemmene på Crossfit Centrum der han nå jobber, og sa han hadde meg i tankene når han satte sammen det hele:

10 shoulder to overhead @ 40kg (60kg for the boys) 20 front squat @ 40kg 30 air squat 40 hand release push-ups 50 squat-cleans @ 40kg 100 DU’s

Jeg tente jo lett på økten for å si det sånn, på en dettekommertilåsugemenjegmåjogteste-måte. Så før lunch satte jeg igang med Henrik sitt “jeg forventer sub 12 minutt” fint klingende i hodet.

Og jeg hadde klart dette jeg. Hadde jeg bare vært flinkere å telle!! Alt frem til frivendingene var barneskirenn, men frivendinger med sitt blir slitsomt selv med 40kg skal jeg love- iallefall når man skal gjøre 50 stk! Og iallefall når man gjør 54 stk fordi man mister tellinga. Så da timecapen på 12 minutt gikk ut og jeg fortsatt hadde 22 double unders igjen, var det bare en ting å gjøre; bestemme seg for å gjøre ett nytt forsøk igjen ved ett annet tilfelle.

Så ja, challenge accepted Henrik, but still not accomplished 😉

Men det er ikke bare Henrik som gir meg slitsomme utfordringer. Den ene kunden min foreslo denne lekre økten som dagens andre challenge, vel vitende om min avsky for wallballs:

1500 m skierg 150 wallballs @ 20lbs

Så da gjorde jeg den da. Og la like gjerne til hennes lille metcon for dagen også, mens jeg var igang liksom:

21-18-15-12-9-6-3 repetisjoner av rowing kcal & KB swing @ 24kg


jphoto

3 små økter på under 20 minutt; no biggie tenker du kanskje. Men når vi legger til den bittelille detaljen om at jeg igår trente bein for første gang siden jeg var hjemme i Norge (!!!), og har vært så grisestøl i lår og rumpe siden jeg satte fra meg stanga igår, så kan du selv tenke deg.

Smart? Kanskje ikke. Usmart? Neppe 😉

Jeg satser på at stølheten jeg har skapt idag nuller ut stølheten fra gårdagens knebøy, utfall, hofteløft og frontbøy og stikker til drømmeland. Så god natt fine lesere, I’m signing out

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page