top of page

Dagen derpå..

Har ikke kommet over rushet fra woden igår kjenner jeg. Kanskje mest fordi jeg blir påminnet hver gang jeg beveger meg! Gangsperren sitter bra kan jeg love, og det kjennes godt i brystrygg og rumpe.

Resultatene er inne, og min innsats de 5 siste uke har plassert meg på plass nr 9 i Asia (tørr ikke engang tenke på hvor langt nede på listen jeg hadde vært dersom vi hadde konkurrert under Europa). Siden det er topp 60 som kommer videre til Regionals i Korea, er jeg altså egentlig videre til “semifinalen” i mai. Så kommer det bare an på om lommebok og kalender tillater det da.

Nå skulle jeg akkurat til å skrive at siden the Open er over, kommer det til å bli mindre crossfitmas fra meg- men det er jo absolutt ikke sant! For allerede på fredag skal jeg være med i en lagøkt på en av den nyeste crossfitboksen i Dubai, the Burn Room. Dette er en helt uoffisiell  konkurranse altså, men helgen etter førstkommende, da smeller det igjen! Da arrangeres en ny fitness challenge (gamle lesere husker kanskje sist gang jeg deltok, om ikke kan du lese om det her og her), og denne gangen skal jeg delta individuellt istedet for på lag. Premien er flytur og 4-dagers opphold for 2 personer til Thailand! Gjett om jeg har lyst på den!?


Så siden det ikke blir slutt på crossfit på en stund, kan jeg like gjerne slenge opp en video fra igår også. En på crossfiten filmet den aller siste innspurten på gårdagens økt. Se så jevnt det var! Og for en stemning! Er det rart jeg gir gass med en cheerleadere som dette!? 😉

PS! Kan ikke si at den mislykkede pullupen dere ser meg gjøre aller først ikke plager meg. Siden jeg ikke var i stangen med brystet ble det en “no rep”. Fæææn, jeg kunne jo klemt inn enda flere thrustere dersom jeg ikke hadde sløst bort tid på dette! Jaja, kanskje vi ser samme økt igjen i the Open neste år!

Later!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page