top of page

Dag 9: smykkene mine

Jeg har ikke tenkt til å vise dere bilde av “smykkeskrinet” mitt, først og fremst fordi jeg ikke har noe smykkeskrin- smykkene mine ligger ganske så uorganisert i en skuff, men mest fordi det ikke er noe å vise frem. Det meste er bare fjusk og fanteri likevel.

Jeg skal derimot vise dere smykkene som betyr noe for meg, så here we go:


øredobbene jeg har hatt på meg hver dag de siste to årene (iallefall nesten!) Jeg kjøpte dem første gangen vi var i Dubai ever, og husker jeg syntes det var stor stas å få mitt første møte med servicen i Dubai. Jeg følte meg jo som freakin Julia Roberts i Pretty Woman

Øredobbene jeg har hatt på meg hver dag de siste to årene (iallefall nesten!) Jeg kjøpte dem første gangen vi var i Dubai ever, og husker jeg syntes det var stor stas å få mitt første møte med servicen i Dubai. Jeg følte meg jo som freakin Julia Roberts i Pretty Womanmamma sitt fine smykke i hvitt gull som hun har latt meg "låne". Jeg elsker det, mest fordi det er hennes, men også fordi det er enkelt og fint og klassisk og passer til alt

mamma sitt fine smykke i hvitt gull som hun har latt meg “låne”. Jeg elsker det, mest fordi det er hennes og minner meg om mamma, men også fordi det er enkelt og fint og klassisk og passer til alt..og selvfølgelig gifteringen som både var den ringen Ian fridde med, og nå har blitt giftering. Den andre ringen fikk jeg i morgengave etter brylluppet- my man got style! :-D

..og selvfølgelig gifteringen som både var den ringen Ian fridde med, og nå har blitt giftering. Den andre ringen fikk jeg i morgengave etter brylluppet- my man got style! 😀


Nå ligger han der mannen min og roper at jeg må komme å sove, så jeg får vel adlyde 😉

Snaiks imorgen!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page