top of page

Dag 5: en sang som får deg til å gråte

Igår hadde jeg vanskelig for å komme på flere favorittsanger,  idag derimot blir det vanskelig å bare velge én.

Da jeg var liten sang nemlig mamma ofte såkalte skillingsviser for meg, og de var alltid så triste at både jeg og mamma gråt litt mens det stod på. Jeg kan desverre ikke alle melodiene helt lenger (mamma, jeg satser på at du forsatt kan dem slik at jeg kan lære de videre til mine barn!), men kjente at jeg ble helt sentimental nå bare av å lese tekstene.

Og når det er sagt er det søren meg ikke rart at jeg gråt da jeg var liten heller- det er ikke akkurat Disney-sanger vi snakker om! Sjekk selv. Her er mine topp 4:

..nå skal det jo også nevnes (jeg har til og med sikkert nevnt det før!) at det ikke skal særlig mye til før jeg blir rørt og feller en tåre eller to.


crying_baby-1680x1050

Crybaby…. 😉

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page