top of page

Dag 30: den rareste tingen jeg har

Da jeg bodde hjemme ville denne vært en enkel sak. Jeg hadde nemlig en inntørket frosk (!) i en liten eske-ting på nattbordet i mange år. Frosken var død da jeg fant den, og var ikke større enn ett kronestykke, og av en eller annen grunn valgte jeg å beholde den.

Weird? Oh yes.

Her i Dubai derimot har jeg ikke sett en eneste frosk, og prøver å ikke samle på meg for mye støff. Så det nærmeste jeg kommer noe rart, er denne pennen som ser ut som en nuddel:


photo

Selve pennen er vel ikke egentlig rar, det rare er vel at jeg har valgt å ta vare på den.

Og når vi snakker om nudler kom jeg på en annen rar sak jeg har, nemlig disse nudlene:


photo copy

Jeg fikk pakken av en kunde en gang, men har ikke fått meg til å bruke den. De skal liksom være “magiske” nudler, men jeg blir skeptisk av det lave kalori-innholdet. Om det ikke er kalorier i dem, hva er det da?

Any takers?

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page