top of page

Dag 26: favorittproduktet mitt akkurat nå

Jeg bruker egentlig ikke så mye produkter, verken til ansikt eller hår, men da jeg var hjemme (har akkurat komt inn døra i Dubai omtrent forresten) fikk jeg smertelig merke hvor avhengig jeg er av balsam til håret- det var nesten krise da jeg oppdaget at mamma ikke hadde balsam :-O Da var det godt jeg har en snill tante og søskenbarn å søke hjelp hos! Thanx Mie 😉

Uansett, per dags dato har jeg ikke prøvd noen bedre shampo og balsam enn denne fra Moroccan Oil. Både shampo, balsam og hårolje anbefales!


photo

Hva som også anbefales er å legge seg når man er trøtt, så nå skal jeg ta mitt eget tips og komme meg iseng. Imorgen er det back to work igjen.

Snaiks 🙂

PS! Mamma, takk for verdens beste nistepakke (x2) på flyturen. Jeg savner deg allerede!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page