top of page

Dag 13: Fem ting jeg ønsker meg

Hmmm.. Denne var jo litt vanskelig faktisk. På en måte er det veldig mye jeg ønsker meg, men samtidig kjenner jeg jo at jeg har det såpass bra at å ønske seg noe mer utover det blir litt drøyt. Og så blir det jo litt for klisjeaktig å ønske seg fred på jord og sånn (selv om det inngår i aftenbønnen min!). Jaja, challenge er challenge så here we go:

1. At jeg og Ian får lov til å bli foreldre

2. At alle Ian’s prosjekter går noelunde som han håper (tro meg, den mannen holder på med mer enn bare SHP!)

3. At Cinnabon lager en versjon av de fantastisk gode bollene sine som gjør at man blir rik, smart og vakker av å spise dem- a girl can only hope 😉

4. At Ian, mamma og pappa, familie og venner er friske og har det godt

5. At jeg for all fremtid beholder egenskapen til å sette pris på de små tingene i livet


photo
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page