top of page

Da damene dro

Nå har vi rullet (bokstavelig talt, for vi kjørte :-P) hjem etter avslutningsmiddag med treningsreisegjengen på Cheesecake Factory. Med privat rom med utsikt til innendørs skibakke ble det etter min mening en svært bra avslutning på en meget bra uke. Men så er jeg jo over middels glad i Cheesecake Factory da 😉

Lettrørt som jeg er kjente jeg at jeg måtte fokusere på å ikke grine da vi sa farvel til deltakerne, for denne uken har virkelig betydd mye for meg. Hver dag har vi blitt møtt av smilende fjes og motiverte kropper, og det har bare vært bra stemning og gode tilbakemeldinger. Jeg kjenner det skal bli godt å kunne fokusere litt mer på Kaia igjen, men samtidig blir det rart å ikke møte jentene for trening i morgen tidlig.

For å gjøre vondt værre reise også Ine Marie hjem i natt, og det er så trist å tenke på at jeg helst prøver å fortrenge det. Vi hadde aldri fått til denne treningsreisen uten hjelpen fra henne, men ikke bare har hun passet Kaia, hun har vasket klærne våre å ryddet leiligheten vår i tillegg! Også er det jo som at jeg har hatt besøk av en venninne i to uker med all latter, fnising å moro det medfører. Dadda Mie, vi kommer til å savne deg.

Men, det blir ikke bare grining i morgen for KAIA FYLLER 2 ÅR! What?! Det blir ingen storslått feiring, men jeg gleder meg til kvalitetstid med henne og Ian.

Nå skal jeg snart kjøre Ine Marie til flyplassen så jeg får avslutte her, men jeg slenger opp noen bilder fra den siste treningsøkten med jentene. Disse treningsturgreiene gav mersmak altså, og jeg gleder meg til å gjøre det igjen i februar 😀

I’m out!

Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page