top of page

Dørstokkmila

Jeg har egentlig ikke lov til å snakke om noen dørstokkmil. Jeg mener, jeg tilbringer mesteparten av dagen på ett fullt utrustet privat gym, og har til og med treningsrom i 38ende etasje når jeg er hjemme. Men likevel kjenner jeg jo iblant at det er vanskelig å motivere seg for trening, selv om det bare er en10-15 minutter med intervaller på mølla som står på menyen.

Idag for eksempel tror jeg at jeg oppi hodet mitt ombestemte meg fjorten ganger på om jeg skulle løpe intervaller etter jobb eller ikke. Shorts og t-skjorte lå klar i ryggsekken, og iPoden var ladet med ny (gammel) musikk. Det var heller ingen som ventet på meg hjemme siden Ian har vært i Oslo på en liten svipptur, og storebror reiste hjem til Norge igjen i natt. Så da hadde jeg altså ingen unnskyldning og hoppet bare i det. Ca ett kvarter senere var 12 stk 30 sekunders intervaller gjennomført og det var én stk svett og fornøyd Inger som kunne låse og dra hjem fra jobb.


20140606-123036 am-1836897.jpg

Take my word for it folkens, det er som regel fun when it’s done 🙂

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page