top of page

Curls for the gurls

Det som begynte som en liten challenge mellom pappa og Ian utartet seg plutselig til en knøttliten treningsøkt da hu mor (les: meg altså, ikke mamma) entret gamet. Her om dagen kjøpte Ian litt treningsutstyr, blant annet to fem kilos hantler, og disse lurte han på om pappa klarte å curle 100 ganger uten å pause eller å sakte ned tempo. Ian selv stoppet etter 60 reps (av kjedsomhet håper jeg), mens pappa faktisk klarte å tyne ut 70. Dessverre for pappa var det 30 stk mindre enn meg som gjorde 100 😉 I win pappa!

De første repsene føltes jo superlette ut, men plutselig kom pumpen og de små søte hantlene var plutselig ikke så søte lenger. Hallo rabdo liksom! Det ble også 30 skulderpress, 20 tricep extensions og 30 reverse flyes før jeg fikk bestemme siste øvelse; 100 thrusters uten stopp. Det var ikke rare greiene, og en totalt random økt, men noe sier meg at det vil kjennes litt i morgen likevel.

Ellers har vi bare slappet av på solsenger og i basseng, og jeg tror den eneste som ikke er solbrent er Kaia. Forsåvidt kanskje også svigerfar, for han tok powernapen sin inne i stedet for ute sånn som oss andre. Ian har solbrilleskille til og med bak ørene liksom, så han har i alle fall gjort en god jobb. Åh, lol.


I’m out!

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page