top of page

Crush cancer

90 minutters powerwalk med lydbok i ørene ble starten på min dag idag. Deretter tok jeg med meg frokost og dro på stranden.
På stranda ble det også ett par timer med Christian Grey og Anastasia Steele, før jeg dro hjem og ladet opp med kaffe til en økt på Crossfit Lifespark. Som dere kanskje har merket har jeg jo ikke akkurat løpt ned dørene der i det siste, men idag skulle de holde en spesiell økt som jeg veldig gjerne ville være med på.

Økten ble holdt til ære for kreftrammede, og dessverre er det en sak jeg har blitt litt for godt kjent med i det siste.. Det kan være vanskelig å forstå seg på verdenen vi lever i noen ganger.


Økten bestod som dere ser på bildet over av 5 ulike stasjoner. Man skulle jobbe 1 minutt på hver stasjon før man gikk videre til neste øvelse. Stasjon nr 6 var 1 min hvile. Sluttscoren var antall reps totalt etter 3 runder. 3 runder var nok kan jeg love!

Nå tar jeg kvelden. Ønsker dere en fin lørdagskveld 🙂

♥ OO ♥

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page