Crossfit Summer Mayhem

I går stod jeg opp klokken halv 7 for å bli med på Crossfit Summer Mayhem arrangert av Crossfit Centrum i Sandnes. Jeg hadde visst om konkurransen lenge, men fordi jeg ikke var 100% sikker på om jeg kom til å være hjemme i Norge på tidspunktet kunne jeg ikke binde meg til ett lag i sånn i tilfelle jeg ikke kunne delta liksom. Jeg angret jo selvsagt på det da konkurransen begynte å nærme seg, og det var dermed meget flaks for meg at ett av lagene fra Bergen annonserte dagen før (!) at de trengte en jente på laget sitt. Jeg hoppet selvsagt på, og fant fort ut at jeg hadde valgt rett lag 😉

Team Angry Birds som vi het, var i toppen fra første stund, og endte opp med å vinne hele greia jo!!! Det var strengt tatt resten av laget sin fortjeneste, men jeg tror ikke jeg sinket dem så altfor mye. Dagen var helt topp, og stemningen var magisk. For ett kick det er å konkurrere!

Jeg kunne forsåvidt ha forklart dere i detalj hva øktene gikk ut på, men vi hadde jo også en stor fest etterpå (crossfittere kan drikke ass), så dagen idag tillater ikke slik hjerneaktivitet 😉 Viser heller noen bilder jeg:


Én ting skal iallefall sies; nivået på folkene som deltok i helgen, er “hakket” høyere enn standard-crossfitteren fra Dubai 😉

Tusen takk for en super dag Crossfit Centrum og Team Angrybirds! Ses neste år 😀

#crossfitcentrum #crossfitsummermayhem #summermayhem

1 view

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png