top of page

Crossfit Open WOD 12.2

Javel. Så var det denne snatch/rykk økten da.

Det gikk ikke strålende for å si det sånn, og dere skal slippe å høre meg syte om detaljene. Jeg har flere unnskyldninger på lager til hvorfor det ikke gikk, men la oss kalle en spade for en spade: jeg har ingen bra snatch teknikk! Dermed ble det kun 60 repetisjoner på meg totalt på ukens Open økt, dvs 30 snatch @ 20 kg og 30 snatch @ 34 kg. Jeg klarte å gjøre 2 stk snatch på 45 kg men det var før økten startet i utvilt tilstand. EKSTREMT irriterende for jeg hadde jo 10 min på meg, og var ferdig med de 60 repsene etter 5 min… Årh, plagsomt!

Anyways, jeg var sur for det i ca 2 minutt, så lagte jeg heller disse to AWESOME videoene til deres underholdning. Enjoy! 🙂

Kanskje jeg ikke er verdens beste på snatch, men danse, det kan jeg 😉

I tillegg er jeg ganske flink til å trene mage. Okei, det ligner ikke på sannheten engang, for jeg gidder nesten aldri trene mage. Men jeg gidder veldig ofte å klatre på mannen min, så da blir resultatet noe i denne duren:

Som sagt, neste uke vil jeg ha en Ingervennlig wod, gjerne noe med double-unders eller overhead squat 😉

Ha en fin kveld folkens! I Dubai er klokken mye så jeg skal sove! Godnatt 🙂

1 view0 comments

Komentarze


bottom of page