top of page

Crossfit Open 2015

Så var det i gang igjen da. Det der jækla crossfit Open-maset. I år var jeg ekstremt nære på å bare droppe hele greia faktisk. Jeg påpeker jo så ofte jeg kan at jeg egentlig ikke er en crossfitter, og har ikke akkurat forberedt meg på denne perioden for å si det sånn. Jeg mener, once in a blue moon gjør jeg kanskje en typisk wod, mens jeg 95% av tiden løper eller gjør “vanlig” styrketrening. I tillegg innebærer Crossfit Open både nerver og stress, så hvorfor gjøre noe jeg ikke har lyst til liksom?

Men så sa Ian at jeg kanskje kom til å angre mer om jeg ikke var med, enn på stresset det innebærer å være med. Og han hadde jo ett poeng. Så på søndag, etter en lang dag med kunder og en forkjølelse på toppen, gav jeg den første økten i årets Crossfit Open ett forsøk.

Wod 15.1 bestod av en 9 minutters amrap med 15 toes to bar, 10 markløft og 5 rykk. Begge sistnevnte med 34 kg. Etter endte 9 minutt fikk man så 6 minutter på seg til å finne sin 1 rep max i clean and jerk. Og det skulle vise seg å være verre enn ventet gitt etter x-antall toes to bar og rykk. Shit som det kjentes i grepet ass!

Jeg hadde ikke store forventninger til amrapdelen av økten ettersom toes to bar absolutt ikke er noe jeg er flink på, men jeg hadde forventet mer av meg selv på den clean & jerk- delen. Ikke i forhold til de fleste andre superkvinnene på leaderboarden altså, men i forhold til hva jeg vanligvis klarer liksom. Jeg har pers på 80 kg, og var derfor intet annet enn skuffet når jeg bommet 3 ganger på 75 kg og dermed ikke fikk mer enn 70 kg som score.

Jaja, hadde det vært for ett år siden hadde jeg nok gjort ett nytt forsøk dagen etterpå, but I guess my heart is just not in it anymore! Pluss, jeg var jo opptatt med annet (les: vindrikking på en yatch) på mandag og hadde helt enkelt ikke tid.

Når det er sagt, selv om jeg kanskje ikke bryr meg like mye lenger, så er jeg jo litt spent på hva som venter bake luke nr 15.2 😉

Er det noen andre av dere som gjør Crossfit Open i år?

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page