top of page

Crossfit Open 12.3

Okei, torsdag igjen hvilket betyr ny Open WOD. Jeg ønsket meg en Ingervennlig økt denne gangen, og jeg kan ikke akkurat si at jeg jublet da jeg fikk vite økten i morges, men bedre enn sist uke var den iallefall!

Økten bestod av en 18 min amrap (=as many rounds as possible) med 15 stk box jumps, 12 stk 35kg push press og 9 stk toes to bar. Det var altså om å gjøre å få så mange runder av box jumps, push press og toes to bar som mulig i løpet av 18 minutter.

Jeg har kommet bra inn i rutinene med intermittent fasting igjen, og møtte altså opp i formiddag uten så mange forventninger til økten og uten frokost i magen. Men det gikk bra altså! Bare se her:


resultatene fra dagens wod. hmmmm...hvem fikk høyest score? åh, jo, det var jo meg!! 😉ikke ofte jeg slår Ian, så denne seieren skal han ikke få glemme med det første!


Push press med 35 kg var slitsomt som fy – 35 kg liksom!! Det er mye det! Toes to barene var også slitsomme, mye fordi jeg ikke har noen bra teknikk på denne øvelsen. En toes to bar er som en hengende beinhev der føttene skal løftes opp slik at tærne rører stangen. Men noe må jeg ha gjort riktig, for kontakt med absene har jeg iallefall fått. Gangsperr i magen etter kun en halv dag: check!

Vi har jo frem til søndag å fullføre økten, og jeg vet at Ian kommer til å gjøre ett nytt forsøk slik at han slår meg. Med andre ord er det mulig at jeg også må gi økten ett nytt forsøk for å beskytte vinnerstatusen min 😉 Men vi får se på det. 18 minutter med det her slitet var jo ikke akkurat såååå gøy!


når disse open wodene kjøres har alle utøverene hver sin dommer som kontrollerer at øvelsene blir utført riktig. Her er min dommer, og jeg kan takke Marlon for at jeg holdt ut til the bitter end! Thanx man! 🙂ganske kul grafitti i garderoben på The Burn Room!


Imorgen er det treningsfri, det er iallefall sikkert og visst. Det har blitt en del trening i det siste, men jeg tar igjen det tapte etter at jeg var syk. Føles BRA! 🙂

Ha en forsatt fin tordagskveld, I’m signing out!

2 views0 comments
bottom of page