Crossfit i Okka by

Det har skjedd mye på treningsfronten i hjembyen siden jeg sist var her. Et av treningssenterene har oppgradert til større lokaler, og dermed har det gamle blitt omgjort til et rent crossfit gym. Jeg var nesten i ekstase da jeg kom inn der idag og ikke kunne se en eneste maskin som opptok gulvplass da disse hadde blitt byttet ut mot fine pullupsstativ. Gøy 🙂


fikk fint selskap på treningen idag også


Økten vi kjørte var en 20 minutters amrap (så mange runder som mulig på 20 min) 10 pullups 15 push up 20 walking lunges (5/10kg)

Jeg er ikke fan av amrapper fordi det er så slitsomt psykisk! Når man er sliten etter 3 minutter er det liksom ikke særlig motiverende å vite at man skal gjøre samme greie i 17 minutter til! Jeg kan desverre ikke si at jeg klarte å presse meg noe særlig idag, men pullupsene gikk iallefal greit. Gøy å se at alle weighted pullups jeg har gjort i det siste har gitt effekt, for 10 stk kipping pullups kjentes lett idag 🙂 digg!


første gang jeg har sett noen gjøre butterfly pullups i Egersund- dét er iallefall sikkert og vist! bra jobba gutta 🙂traff også igjen søte Nina som jeg tok AFPT utdannelsen med


Nå skal jeg legge meg og krysse fingre og tær for at det blir opphold imorgen! God natt 🙂

#weightedpullup #crossfit #weightedpullups #AFPT #walkinglunges

3 views0 comments