top of page

Crossfit for Hope

Crossfit Lifespark arrangerte idag en veldedighetsøkt, så trening på SHP (som jeg hadde gledet meg til) ble byttet ut med 20 svette og intense minutter på Lifespark.

Jeg var for selvopptatt og nervøs (!) for økten til å få med meg eksakt hva Crossfit for Hope var, men jeg vet iallefall at pengene vi donerte går til barn som trenger de mer enn oss!

Økten lignet en Fight Gone Bad for de av dere som vet hva det er, men med andre øvelser:

Burpees Power snatch Box jumps Thrusters Chest to bar pullups ..og hvile

Man gjorde så mange repetisjoner som mulig på 1 min på hver stasjon, og total antall reps ble scoren. Vi gjorde 3 runder, og jeg var glad det ikke var flere. Selve øvelsene var jo ikke så slitsomme, men jeg er så dårlig til å presse meg selv. Jeg trenger noen som pusher og skriker at jeg ikke får stoppe- noen som tar jobben?

Etter økten (og en del catch up med crossfit-gjengen) stakk jeg og Ian innom vår faste sushibuffet. Vi fastet faktisk i 24 timer (!!!) fra brunchen igår til rett før vi stakk på trening, så det var virkelig på sin plass med ett par dusin sushibiter 🙂


20130706-094807 PM.jpg

Nå svir det i øynene mine selv om klokken ikke engang har blitt 10, så jeg sier bare takk og god kveld 😉

Laters

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page