top of page

Cinnamon Walnut Crackers

Kanelkjeksene jeg lagte i går ble så godt mottat at jeg helt enkelt måtte lage dem igjen idag! Og siden jeg har lyst at dere også skal teste, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne lage en matlagingsvideo 🙂

Kjeksene smaker kjempegodt og tar ikke langt tid å lage. 11 minutter tok det meg, men jeg tipper det tar kortere tid dersom man ikke tuller med filming i tillegg 😉

Good luck!

#kanelkjeksoppskrift

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Jeg kan ikke akkurat si at påskefølelsen har vært til å ta å føle på her i ørkenen, men med påskeeggjakt både på fredag og i går, samt sjokolade til både mellommåltid og middag, kan jeg ikke klage. De

Tusen takk for responsen på forrige videoblogg, eller vlog som de kule kidsa sier 😉 Jeg kjører bare på med en til jeg. Sorry for the sweat. PS! Gulerotkaken ble kjempegod, hvis det er lov å si, og vi

bottom of page