top of page

Cheeky Monkeys

I dag har jeg vært med mamma og tanten min på mani-pedi, og det var virkelig ikke i går jeg var der sist for å si det sånn. Det vet jeg godt, for etter sist gang jeg flottet med til med profesjonelt påført neglelakk gjorde jeg min aller beste prestasjon så langt i livet: jeg fødte. Jeg husker at neglelakken på tærne var helt skrapt vekk etter at jeg hadde krabbet rundt i et badekar i x-antall timer, men sånt får man vel regne med tross alt 😉

Forresten, tusen takk for fine tilbakemeldinger på forrige innlegg. Jeg visste det vel egentlig fra før, men dere er en gjeng goinger 🙂 og det er supert med tips til hva jeg kan skrive om, jeg har notert alt sammen og skal ta fatt på det når tiden byr seg. Men i dag vil jeg vise litt fra bursdagsfeiringen vi fikk være med på i dag.

Kaia har jo vært i flere barnebursdager allede, til og med en ekte prinsessebursdag, men i dag var det liksom første gangen hun faktisk forstod litt av hva hun var med på, og hu mor (les: jeg) ble nesten rørt av å se hvordan hun danset med og var med de andre barna. Vi lekte først en times tid i et stort lekeland, og jeg er jammen ikke sikker på hvem som koste seg mest, men la oss bare si at det var moro for både store og små. Deretter var det litt lek, sang, og så selvsagt kake. Ikke at Kaia brydde seg så mye om sistnevnte- på den fronten ligner hun verken meg eller Ian for å si det sånn!

I bilen på vei hjem sovnet den lille sjefen vår, og sov til kvart over fire! Det tar på med barnebursdager si!


Og apropo soving, det skal jeg gjøre nuh!

God natt :-*

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page