top of page

Change of plans

Ok, før jeg forteller dere om min fredag så må jeg bare få sagt WOW! For en respons på forrige innlegg! Jeg skrev egentlig det der om å gi vekk skoene og shortsen mest på tull, for jeg hadde absolutt ikke forventet at det skulle være så mange som var interesserte- der tok jeg feil gitt! Så nå sitter jeg her da med dårlig samvittighet og skulle ønske jeg hadde sko til dere alle! ..det har jeg jo nesten også når jeg tenker meg om, lol, men seriøst, hvordan i alle dager hadde dere tenkt at jeg skulle klare å velge noen å sende sko til?! Hæ? Jeg mener det- how??? Jeg kunne veldig gjerne ha hatt en slags give-away på bloggen her, men dere må fortelle meg hvordan det gjøres! Det er jo ikke akkurat en proff blogger dere har med å gjøre 😉

Anyway, dagen idag startet som fredager flest, med en løpetur og ett par morgenkunder. Vel, helt som vanlig var det jo ikke, for Ian joinet meg på løpeturen! Hele 50 minutter uten noe syting om hverken vondt i kne, rygg eller vilje. Etter jobb ble det ett par timer og en god ettermiddagshvil ved bassenget- deilig 🙂

Ian er as we speak på øldrikking med kanerater, og jeg hadde dermed en seriøs avtale med sofaen og sjokolade. Den planen har jeg forsåvidt fått fullført også, men litt forsinket da det plutselig ble annonsert to økter i denne ukentlige Dubai Fitness Competition (som forsåvidt ikke er like ukentlig lenger). Både 500m row for time og 1000m row for time med 3000 dhs (les: ca 6000 nok) som premie på respektive wod.

Jeg skal innrømme at den late Inger svært gjerne ville skippe hele greia. Jeg hadde jo tenkt å bare sløve på sofaen, kjente meg støl etter gårdagens tunge markløft og bulgarske splitbøy og dessuten hadde jeg jo allerede trent idag! Men, det er jo ikke hver dag man har sjangsen til å vinne nærmere 12 000 nok på bare mindre enn 10 minutter (seriøst, herregud.), så jeg downa en espresso og kjørte avgårde.

Og det skulle vise seg å være verdt det! Det var ikke akkurat mange jenter som stillte opp sånn i siste liten, men jenta jeg visste ville være min største konkurrent var der. Jeg tror hun må ha gjort meg mer nervøs enn jeg var klar over, for jeg klinket inn med personlig bestetid på både 500 og 1000 meteren. 500 meteren rodde jeg i land (hehe) på 1.37.9 min, og 1000 meteren på 3.35.4 min.


IMG_2782

Jeg er selvsagt superhappy for resultatet, men hadde løyet om jeg sa jeg ikke har dårlig samvittighet for å ha snutt søte Laura for seieren. Er det greit jeg gir sko og shorts til henne som takk for at hun lot meg vinne eller?! 😀

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page