top of page

Carina & Jøran

For en helg, for en dag, og for et brudepar! Gårdagen var så vakker og vellykket som den kunne bli, det faktum at vi ikke kom til sengs før klokken halv 4 tror jeg poengterer det ganske bra.

Jeg er lettrørt til vanlig, og gråter i bryllup til folk jeg ikke kjenner en gang, men sleng på litt graviditetshormoner og du har snørr, tårer og maskara helt ned til knærne. Jeg sa til Ian før seremonien startet at jeg skulle prøve å stenge av følelsene litt, men to sekund inn i brudemarsjen trillet tårene. Og det forsatte slik helt til middagen var over omtrent. På et tidspunkt kjente jeg at jeg hadde lyst til å bare legge meg i hotellsengen og hulke liksom. Det ble vist så mye kjærlighet og følelser at jeg tror samtlige fikk litt rusk i øyet i løpet av dagen. Og det hjalp ikke akkurat at brudens bror og søster sang sanger som var så rørende at til og med den mest hardbarka gjesten måtte ta til tårene. Det var ikke Ian for å si det sånn- han er smittet av graviditetshormonene og grein omtrent like mye som meg. Iallefall nesten 😉Det var et nydelig bryllup, takk kjære Carina og Jøran for at vi fikk feire dagen med dere, og gratulerer nok en gang til brudeparet!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page