top of page

Can I take your picture?

Jeg hadde som nevnt en litt annerledes start på dagen idag. For et par uker siden fikk jeg nemlig mail fra redaktøren i SHAPE Middle East med forespørsel om jeg kunne være med på en photoshoot, og hallo- klart jeg er med! 😉

Men etter at jeg hadde sagt ja, og fikk vite at jeg skulle demonstrere treningsøvelser ble jeg litt bekymret. Tenk hvis jeg måtte demonstrere crunches, bicepscurl og tricepsextension!? Det er jo ikke akkurat type øvelser jeg driver med til vanlig, og jeg har tross alt et rykte å leve opp til (det er jo ikke sant i det hele tatt, men jeg liker iallefall å tro at jeg trener smartere enn det du kan se i det gjennomsnittlige kvinnebladet)!

Uansett, jeg gledet meg jo til å være med på en photoshoot helt på skikkelig 😉 Det som ikke var like gledelig var de to røde prikkene som hadde bestemt seg for å sette opp camp midt på nesen min da jeg våknet i morges! “Photoshop” mumlet Ian i søvne da jeg vekket han før fuglene hadde fist, så jeg blåste i det å kjørte av gårde


Øvelsene jeg gjorde var helt ok, men jeg ville nok valgt ganske annerledes dersom jeg fikk avgjøre hvilke øvelser som skulle vises. Menmen, det var jo ganske stas likevel, og jeg gleder med til å se resultatet!


det er ikke hver morgen jeg får profesjonell hjelp med sminken 🙂men jeg kan desverre ikke si at jeg var fornøyd med resultatet! Jeg bruker omtrent ingenting sminke til vanlig, og idag hadde jeg ca 2-3 cm med brunkrem og rosa (ROSA!?!?) øyenskyggebildene ble tatt på en stor skateboardrampe! Ganske kult 🙂gøy dag!


Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page