top of page

Burj al Arab

Ok, sorry for den høye show-off faktoren over dette innlegget, men jeg må bare få vist dere et lite glimt av det jeg så på vei til jobb igår.

Jeg er så heldig som har fått en fast PT-kunde på Burj al Arab. Det er jo spesielt nok i seg, siden bygningen på en måte har blitt et ikon for Dubai. Men i tillegg har hotellet egne PT’er, og at jeg som frilans PT får komme der 3 ganger i uken er derfor ekstra spesielt og gøy synes jeg. Så dere får helt enkelt bare holde ut med at jeg er litt superhappy for det 😉


Solnedgang på vei til jobb


Seeeee så fint!!! Dette synet, varm bris, frisk luft (ganske sjelden vare i Dubai) og lyden av bølgene som slo mot land skapte et skikkelig “takk-for-at-jeg-lever-moment”!! Om jeg trives i Dubai?? JA 😀

Idag har jeg hatt fri, og hadde derfor store planer om å tilbringe dagen på stranden. Men siden himmelen har vært dekket av skyer mesteparten av dagen, ble det shopping, resturantbesøk og kino istedet. Ikke så aller værst det heller spør du meg!


Hæpi, hæpi, hæpi 🙂


God natt folks! Imorgen blir det trening for 10 kilometeren igjen- wish me luck!

Inger

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page