British Polo Day

I dag har vi vært på British Polo Day, en årlig polo-cup som arrangeres i Dubai, og selv om hverken jeg eller Ian har peiling på polo, så var vi jo ikke vonde å be når det var snakk om god mat og drikke i lystig lag.

Og det virket faktisk ut som at det handlet om mat og alkohol for de aller fleste andre også. Og så antrekk da- fy søren jeg har sett mange fine kjoler idag ass! …og noen ikke fullt så fine.. Selve polo-greiene følgte vi altså ikke så godt med på, men det var god stemning likevel.

Det var en ganske posh setting og jeg vet ikke om det egentlig er min greie, men likevel var det jo kjempegøy å få oppleve.

I morgen skal vi på noe om mulig enda mer fancy, og jeg må frem med hatten (!) igjen. Haha, for en helg!

Nå er jeg på sugar-rush crash etter store mengder smågodt og yogurtnøtter så jeg får komme meg til drømmeland 😀

Snaiks!

#britishpoloday

1 view

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png