top of page

Borte bra, men hjemme best

Og hjemme for meg er Dubai jo! Det er helt sykt. Hadde noen sagt det til meg for et par år siden tror jeg bare jeg hadde ledd av dem.

Uansett, tilbake i varmen (fyttekatta så klamt det er!!!) og tilbake på SHP. Fantastisk godt 🙂 Jeg har virkelig sett fram til å ha vårt eget gym tilgjengelig å kunne trene hva jeg vil, når jeg vil. Dét er luksus det!


gooood to be back 🙂


Det som ikke er så luksus derimot er den ussle formen jeg er i akkurat nå. Kjørte en reprise av denne økten idag. Det var den jeg trente samme dag som vi reiste til Norge. Beinøvelsene gikk faktisk ganske ok, men chinsene med vektvesten derimot.. Huff, jeg får jo nesten lyst til å grine av hvor mye jeg har tapt på den fronten! Da jeg gjorde økten 18. juni gjorde jeg 10 sett med 4 chins med 10-kilos vektvest. . . Idag slet jeg med å gjøre 3’ere. TRAGISK!


jeg og vektvesten var ikke så gode venner idag. . .


Men det er bare å bite i det sure eplet å innse at det faktisk er urimelig å tro at formen skal forbli den samme selv om jeg ikke trener. Og så håper jeg at det ikke tar aaaaaltfor lang tid til jeg er tilbake der jeg slapp.

Ha en fin kveld! Klem 🙂

3 views0 comments

Comentarios


bottom of page