top of page

Borte bra, hjemme best?

Nå kunne jeg ha lagt ut om hvor deilig det var å komme hjem til egen seng, strålende sol og mere sommer i vente. Men sannheten er at det som møtte oss i natt var en varm, skitten leilighet med maur overalt, to vasker som lekker når vi bruker dem og på toppen av det hele har Kaia blitt forkjølet. Jeg har klesvask for det som ligner en liten landsby, og etter at jeg satte på første omgang bestemte vaskemaskinen seg for å streike.


Er det dette som kalles #bakfasaden?

Men det er jo greit å komme hjem altså. Helt ærlig skulle jeg veldig gjerne ha vært lenger hjemme i Egersund med god hjelp fra besteforeldre, men etter en uke på hotell i Oslo var det jo godt å komme seg ut av kofferten. Bare Kaia blir fort frisk igjen, alt det andre er bare bagateller.

Men jeg hadde ikke sagt nei til litt #spons fra Miele for å si det sånn!

Snaiks, jeg må rydde 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page