top of page

Bonustrening

Jeg hadde egentlig ingen planer om å trene i dag. Det er ikke til å legge skjul på at jeg er særdeles avslappet på den fronten for tiden, og det er liksom ikke så “farlig” om trening utgår til fordel for sløving på sofaen med en sovendes baby på brystet. Jeg fikk forsåvidt en ganske avslappet innstilling til treningsmengde allerede under graviditeten, men den har nok blitt litt forsterket etter at Kaia kom. Og det er meget digg må jeg få tillegge, å ikke bry seg så mye om det blir 1 eller 7 økter på en uke liksom.

Når det er sagt var det ganske digg å trene i dag likevel 😉 Men er det ikke det de sier, at de beste øktene ofte er de som man egentlig ikke hadde lyst til å gjøre? Anyways, jeg måtte bort på jobb med noe til Ian, og da jeg kom frem til gymmet sov Kaia så godt i vognen at jeg tenkte jeg like gjerne kunne ta en økt når jeg var der. Det ble 3 runder av:

20 knebøy @ 40kg 15 sittende ro 20 bulgarske split 10 push press @ 40kg 15 lat pulldown

Og som alltid var det fun when it’s done. Det var til og med veldig gøy mens det stod på, selv om jeg blir litt oppgitt over hvor dårlig formen er for tiden. Men altså, fy søren så heldig jeg er som har gymmet så nære ass! Og så er det ikke så værst å ha en jente som er flink med timingen av sovingen heller da 😉

IMG_6404
IMG_6405
IMG_6409

I kveld har vi spist risotto og sjokolade (halla første mandag i 2016 liksom!), og sett Ted 2- fy søren som vi lo! Den filmen anbefales av meg og Ian i alle fall!

Snaiks 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page