top of page

Boka mi

…vel ikke min bok sånn egentlig, men i ekte Harald Eia-ånd fikk dette bli innleggets overskrift 🙂

Jeg har jo tidligere skrevet om en viss rosa bok som Martin Norum og Benjamin Christensen har skrevet med en viss “modell” i ( 😉 ), og selv om boken ikke finnes i butikken ennå er det mulig å forhåndsbestille allerede nå. Og grunnen til at jeg igjen nevner det er at om dere bruker denne linken, får dere boka til redusert pris!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg er mest spent (og meget nervøs) på å se om jeg i det hele tatt ser normal ut på bildene, men for dere andre tror jeg virkelig boka kan bli ett veldig bra treningsredskap. I tillegg til ett bredt øvelsesbibliotek vil boka inneholde øvelsesguider for ulike øvelser med “oppskrifter” på hvordan man kan klare eller bli bedre i ulike øvelser. En av disse er “veien til chinups” og med tanke på hvor mange ganger jeg har fått spørsmålet om hvordan man kan klare en pullup så kan jeg ikke se for meg annet enn at det blir suksess 🙂


pullup

Så, en førjulspresang til seg selv må vel være lov? 😉

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page