top of page

Bloggtørke og bildedryss

Hei og god påske!

Tanken slo meg: det er hakket før jeg bare kan endre denne bloggen til “treningsblogg i Dubai” siden det bare er sånne innlegg jeg har publisert i det siste, men jeg tenkte jeg i alle fall skulle titte innom for å si god påske til dere som fortsatt kikker innom her. Det blir faktisk en del klikk, og jeg skjønner det nesten ikke. Jeg blogger jo aldri lengre! Men takk for trua 🙂

Egentlig har jeg jo hatt litt jeg kunne fortalt om, men jeg har bare ikke fått ut den der berømte fingeren. “Siden sist” har det vært sportsdag og “petting Zoo” i barnehagen, Ian fylte 34, vi har hatt forelesninger og treningstime for Solborg Folkehøyskole for 3. året på rad, og jeg har fått to nye bikinier. Hehe. Dessuten har både Margrethe og Jonas vært i Dubai, og i skrivende stund er vår gode venn Einar her med sin bedre halvdel Karianne. Jeg har til og med vært på ei litta fest! Likevel har innleggene uteblitt. Bloggtørke tror jeg det kalles.

Jeg kan ikke love mer blogging, men et lite hei var på sin plass nå følte jeg. Av ren høflighet liksom. Og så slenger jeg opp et aldri så lite bildedryss, i tilfelle noen skulle tro jeg kun har trent den siste måneden 😉

Snaiks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page