top of page

Bli PT på nett

Husker dere at jeg tidligere fortalte at jeg fikk lov til å gi dere en rabattkode til å bruke på AFPT (Akademiet for Personlig Trening) sine utdannelser? Vel, det får jeg fortsatt lov til altså, men nå har jeg en enda bedre nyhet til dere:

AFPT lanserer nemlig nå en webbasert utdannelse der all teori foregår over nett. Det betyr at du kan studere når og hvor det passer deg; alt du trenger er tilgang til internett og en data, mac, mobil eller ipad til å se forelesningsfilmene på. Etter hvert tema vil du gå gjennom en multiplechoice test for å se om du er klar til å gå videre, og er det forsatt noe som er usikkert kan du gå tilbake og se hver forelsening på ny så mange ganger du vil.

PT-utdannelsen innebærer jo selvagt også noen praktiske deler, og den praktiske delen kan enten gjøres i Norge eller i utlandet, og ett av stedene er hos oss i DUBAI! 😀 Sol, sommer og trening- kan det bli bedre? 😉

Vel faktisk ja. For jeg får lov til å gi dere rabatt på dette kurset også. Rabattkoden gir dere 5% avslag på prisen, så send meg en mail på inger@shpdubai.com dersom du vil at jeg skal dele den med deg. Høres det intressant ut? Sjekk ut den lille teaser-filmen nedenfor, og her for mer info. Og spør meg gjerne om det er noe du lurer på så svarer jeg så godt jeg kan!

Ses vi i Dubai? 😀

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page