Bildedryss fra Voss

Mange bilder- lite tekst, akkurat passe utfordring en mandags morgen 🙂 (edit: det var iallefall morgen da jeg startet dette innlegget!)

Jeg tror bildene sier sitt, men dersom det skulle være noen tvil så har vi hatt nok en super bryllupshelg med gode venner.


er man på Norgesferie så er man 😉 turister 1turister 2 😉det var jo ekstremsportveko i Voss, så vi fikk sett litt action. For å være helt ærlig var jeg mest imponert over naturen- fallskjermhoppere ser vi jo støtt og stadig i Dubai!vi utforsket lokalene der bryllupsfesten skulle væreog Kirby fikk seg en plass å sove 🙂“stop hogging it!!”fredags kveld var det grillings med litt av brudeselskapettommel opp for norsk pølse i lompelørdag tok vi på oss finstasen og dro i bryllupfine brudeparet og lille Andreasjentegjester..og guttegjesterfineste bruden 🙂på plass for bryllupsfestmed mr. Handsome himselfgården der festen ble holdt- superkoselig!far og sønn 🙂kake!..og jeg måtte selvfølgelig smake litt på alt 😉og så startet festen!indeed!bride on the dance floorIan og Kirby fikk vist frem gamle movesog det gikk hett for seg!! 😉men Ian og Kirby var ikke de eneste med moves!det ble en del shaking ja 😉og det var veldig, veldig gøy 🙂i 4-draget kom vi oss omsider hjem, uforskammet fine i formendagenderpå frokostså litt sosialt samvær med de nygifteog lunsjover middels sunn hangover-mat 😉vi fikk til og med sett en av ekstremsporterne gå i vannet før vi dro fra Voss 😀#bryllup #Voss

2 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png