top of page

Bikkjetrøbbel

Ok, her skulle jeg egentlig ha skrevet om hvor perfekt min morgenløpetur var. Kaia sov, Ian jobbet med dataen ved siden av henne, kroppen var våken og fit for fight etter to kopper kaffe, og utenfor var det sol og blå himmel. Temperaturen var perfekt for løping, på grensen til litt kaldt. Dersom man stod i skyggen og vanligvis bor i Dubai vil det si 😉

Jeg kunne ikke annet enn å glise mens Meghan Trainor sang “if I was you, I’d wanna be me too” og endorfinene spredte seg i kroppen. Men, på ett lite blunk gikk det fra himmel til helvete, og jeg løp som om jeg hadde fanden selv i hælene!

Svigerfar hadde fortalt meg at de fleste hus her har vakthunder, og jeg traff på mange av de da jeg var ute på løpetur i forigår. De bjeffet voldsomt da jeg løp forbi, men stod bak gjerder så jeg følte meg relativt trygg. I dag derimot løp mange av de fritt, og det er mulig jeg bare var skeptisk pga det svigerfar hadde sagt, jeg er jo vanligvis ikke redd for hunder, men i dag var jeg livredd liksom.

Rundt ett hjørne traff jeg en bitteliten gammel dame med stokk, og tenkte at her måtte jeg i alle fall være trygg ett lite stykke. Åh, så feil jeg tok! En hund løp etter meg og bjeffet i det som føltes som evigheter, på ett tidspunkt var den borti foten min og jeg så for meg sykehus og rabies-sprøyte og hele pakken. Adrenalinet kicket inn for fullt og beina gikk som trommestikker. Jeg kødder ikke, det var en rolig nedoverbakke liksom, og jeg var i full spurt. Med en illsint hund i hælene- for ett syn det må ha vært!

Jeg løp resten av turen langs bilveien, for der håpet jeg det ville være færre hus med hunder, og jeg fikk til en ok runde likevel. På en liten pub satt det noen folk og jeg spurte en dame om hundene kunne angripe, eller om de bare viste hvem som var sjefen. “It depends on the dog”, “I carry a stick when I do my fitness”, og “there is nothing you can do darling” var svarene jeg fikk. Jippi! Vi konkluderte med at jeg bare fikk løpe fortere, og at jeg i alle fall fikk en bra treningsøkt utav det.


Vel hjemme kunne fortalte jeg Ian om min nær døden opplevelse og roet nervene med en god frokost.

Åh lol, snakk om å kickstarte dagen da ;-D

Ha en fin søndag peeps, og pass dere for sinte hunder!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page