top of page

Bikinilykke

Etter å ha lest gjennom dette innlegget før publisering ser jeg jo at det kanskje ikke var rette greia å skrive om etter at jeg i går ble “anklaget” for å være for selvopptatt og fikk beskjed om at jeg burde komme meg ned på jorda. For det som kommer nå er selvsentrert og overfladisk (hvaaa er ikke det for tiden?!), men jeg kjører på likevel. Vi skal snakke bikini.

Jeg vet ikke med dere, men jeg er alltid på utkikk etter en ny bikini. Det har jeg egentlig alltid vært, men “jaget” har selvsagt blitt enda mer tilstede etter at vi flyttet til Dubai og har sommer hele året. Noen favorittbikinier har det blitt opp gjennom årene, men problemet er bare at når jeg får meg en favoritt, så bruker jeg de så ofte at de slites ut. Og det er kanskje tidenes i-landsproblem, men det er ikke bare-bare å erstatte de når man er en over middels kresen bikinibruker som meg.

Den der berømte bikinikroppen og hvor vel man føler seg i bikini avhenger strengt tatt av hva som skjer i topplokket. Typ ta på en bikini og så har man en bikinikropp og hele den greia der. Men hvis det er lov å si tror jeg jammen det spiller litt rolle hva slags bikini man velger å slenge på seg også. Jeg føler meg i alle fall mye mer vel i en bikini som sitter bra og som har et snitt som passer min fasong, enn i en som sitter for stramt eller feil.

Bikinier med halterneck og høyt liv og litt sånn retro look synes jeg for eksempel dritkule, men jeg tror ikke det er slike bikinier jeg kler best. Dessuten ønsker jeg jeg jo minst mulig skille når jeg soler meg, så bikinien kan ikke dekke for mye. Toppen skal helst være uten stropper og gå sånn rett over (er det bandeau det heter?), og ikke ha for mye innlegg og sånn push up greier. Jeg har ikke så mye på frontpartiet som kan pushes opp likevel. Buksa skal være smal i sidene, men ikke bare en tråd smal, og i alle fall ikke ha knytting. Nytt siden i fjor er at den godt kan være smal bak. Ikke tanga, men mer sånn fin truse fra Victorias Secret smal. Og så skal stoff, farge og mønster falle i smak. Jeg foretrekker ensfarget egentlig, men liker gjerne at det er noen detaljer som gjør at det er “noe med den”.

Så ja, it’s not only only. Når jeg får henvendelser fra folk som vil sende meg bikinier (type spons) sier jeg i 9 av 10 tilfeller nei, fordi jeg antar at jeg ikke kommer til å bli fornøyd uansett. Så der har dere meg!

Da vi var i Portugal i fjor fant jeg en bitteliten blå bikini som har vært den ultimate favoritten siden. For det første er den superbehagelig på, og jeg synes at den passer kroppen min. Merket er Deeply, et portugisisk merke etter hva jeg har forstått, og jeg googlet og styrte for å prøve å bestille meg en til. Jeg sendte til og med mail til Deeply, men fikk selvsagt ikke noe svar. Bikinien har blitt flittig brukt og er både falmet og slakk i strikken, så jeg hadde et lite, om enn urealistisk, håp om at jeg skulle finne den igjen i år.

Det sies jo at lykke ikke kan kjøpes for penger, men fy søren så glad jeg ble når jeg fant akkurat samme fine blå bikini som jeg hadde fra før. Den var til og med på salg! Samme bikini i korall fikk også være med- ahh, materialistisk lykke ass 😉

Snaiks!

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page