top of page

Besøk

I dagene fremover har vi besøk av Carina og Jøran, de som giftet seg i Danmark om noen husker, og deres lille William. Det er andre gang William er i Dubai, men sist han var her lå Kaia i magen min. Denne gangen derimot ble det knyttet vennskapsbånd fra første sekund. True story!

Vi voksne koser oss også. I går ble det dobbel-family-gymtime etter at solen hadde gått ned, og i dag har vi latet oss på stranden i flere timer. Når kidsa både leker bra sammen og tajmer sovingen kan man jo ikke annet enn å smile 😀

Det var fantastisk å kjenne solstråler på kroppen igjen, men fy søren, mot ettermiddagen ble det faktisk så kjølig at jeg måtte ta på meg t-skjorte liksom! Jeg vet at jeg egentlig ikke har lov å si det til dere som har virkelige minusgrader, men jeg frøys! Så vi fikk varmen i oss igjen ved å ta litt husmorstrim på gymmen ved stranda- det funket utmerket!


Til helgen kommer mer info om “Styrketrening med Ingerindubai”- prosjektet vårt. Stat tuned 😀

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page