top of page

Beach-blog

Om det skulle være noen tvil så er det altså digg på Bali i dag også 😉

Vi startet dagen med en treningsøkt som nesten tok knekken på oss. Jeg tror vi rett og slett er litt jet-lagged, for det burde faktisk ikke ha vært så slitsomt å ro 1000 meter og deretter gjøre 3 runder av følgende:

20 knebøy @ 60kg 10 nøytrale pullups 15 thrusters @ 2 x 14kg 10 legcurls 20 pushups

Rett etterpå var vi litt småugne begge to (welcome to my world Ian!), men det hjalp med litt frokost i skrotten, og en kopp kaffe for min del. Frokostbuffeten her er bra altså. Det er mye ny mat som jeg aldri før har sett i en frokostbuffet, og “vanlig” frokostmat som egg, bacon og omelett. Og når omeletten i tillegg kan fås med skinke er det to stk fra Dubai som er fornøyde skal jeg love 😉

Etter frokost bar det til stranden. Vi tenkte først å bare ligge ved bassenget siden det var litt skyer på himmelen, men selv om hotellet har to store basseng var det ingen ledige senger. Det nytter visst ikke å komme sluntrene klokken halv 12 her i gården å forvente at man skal få en solseng! Så da bar det over veien til stranden, og når vi lå der kunne jeg ikke forstå hvorfor vi i det hele tatt vurderte noe annet. Det er så åpent og luftig, og med verdens beste bris! Og så er sengene uvanlig gode og myke. Vi må riktignok betale en slant for dem, men det er verdt hver en krone. Det er jammen lenge siden jeg har vært så comfy på en strand ass.

Skyene så vi heller ikke mye til, og jeg måtte faktisk lure meg unna parasollen til Ian etter halvannen time for å unngå å bli brent som i går. Se mamma, jeg lærer 😀


Nå har vi akkurat hatt hver vår lunch-burger ved bassenget, etterfulgt av det som må være den beste isen jeg har smakt på lenge- fare for at det blir flere av den ja!! Vi har ennå ikke bestemt hva vi gjør i kveld, men kveld er det jo snart siden vi ligger hele 6 timer foran dere i Norge. En dusj og hårvask var iallefall på sin plass kjente jeg 😉

I går hadde vi forresten en kjempekoselig kveld. Vi gikk fra der vi bor til Seminyak, noe som tok litt over én time. Vi gikk langs strandpromenaden, gjennom risåkrer (!) og noe som må ha vært boligområder for lokale. Snakk om sightseeing! Siden vi ikke trente hverken i går eller i forigår var det ok å få rørt litt på seg også.

Vi spiste middag på en mexikansk restaurant som en av dere lesere tipset om, og gjett om stedet var verdt gåturen eller!? Guacamole, en quesadilla som var så god at vi måtte bestille en ekstra med en gang, 5 ulike småtacoer og en annen smårett som jeg ikke husker navnet på. Og det beste av alt; maten kom etter knappe 5 minutt noe som var meeeeget ok med tanke på at vi ikke hadde spist siden frokost! Stedet var forresten så gjennomført meksikansk at jeg følte vi var i Mexico jo. Åh, tror jeg kunne spist middag der hver kveld ass 😉

Alright, nok matprat, jeg må føne håret.

Snaiks!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page